Profil

Az élet nem állhat meg

2020.04.09.

Szolgáltatásunkkal folyamatosan azon dolgozunk, hogy segítsük ügyfeleinket, partnereinket mind a beszerzésben, mind az értékesítésben. A kialakult járványügyi helyzet minden magyar vállalkozás működésére kihat és a legtöbb helyen súlyos nehézségeket okoz. A különböző cégek és vállalkozások vezetőivel folytatott tárgylásaink során ezt látjuk és tapasztaljuk mi is.

A kialakult helyzet ellenére azonban azt gondoljuk, hogy az élet nem áll meg és törekedni kell arra, hogy ebben a nehéz időszakban is a maximumot tudjuk kihozni a vállalkozásunkból. 

Az elmúlt egy hónap mérlege alapján azt mondhatjuk, hogy az Üzlet-Infó kapcsolati körébe tartozó cégek, vállalkozások és önkormányzatok beszerzési igénynek száma ugyan csökkent, de az élet nem állt meg teljesen.

Az elmúlt egy hónapban több mint 250 db ajánlatkérés és beszerzési igény futott be hozzánk. A beszerzések között természetesen messze a legtöbb valamilyen védőeszköz (maszk, kesztyű, védőruházat, fertőtlenítő szerek) beszerzésre irányult. Szerencsére ezen a területen olyan partnerekkel vagyunk kapcsolatban, akik az egészen nagy mennyiség közvetlen importjától, a néhány darabos megrendelések teljesítéséig minden vevőt ki tudnak szolgálni.

A védőfelszereléseken túl a gazdasági élet szinte minden területéről érkeztek és folyamatosan érkeznek a beszerzési igények rendszerünkbe. A legaktívabb területek - a teljesség igénye nélkül - a következők:

  • különféle építőipari munkák
  • gépipar és alkatrészgyártás
  • asztalos- és faipari munkák
  • útépítés és aszfaltozás
  • nyomdai munkák
  • informatikai eszközök és fejlesztések

Az Üzlet-Infó továbbra is nyitott és várja mindazon cégek, vállalkozások és önkormányzatok jelentkezését, akik beszállítót, kivitelezőt vagy bármilyen terméket és szolgáltatást keresnek. A beszerzési igények regisztrálása és azok továbbítása a rendszerünkben továbbra is ingyenes. Beszerzési igényeiket regisztrálhatják a weboldalunkon közvetlenül: https://www.uzlet-info.hu/probalja-ki vagy a keresletleadas@uzelt-info.hu címre is elküldhetik.

 

Szerencsére nem csak beszerzési igények érkeznek, hanem a beszerzési igényekből szép számmal születnek megrendelések és üzletek is. Üzletek jöttek létre partnereink között - a teljesség igénye nélkül - védőeszközökkel, gépipari-, nyomdaipari-, fordítási-, építőipari munkákkal, értékbecsléssel, munkaruházattal kapcsolatban is.

Várjuk azon cégek és vállalkozások jelentkezését, akik szabad kapacitással rendelkeznek és tudják fogadni, adott esetben kiszolgálni a kapcsolati körünkből érkező igényeket.

A járványhelyzetre való tekintettel most a szolgáltatásunk megrendelése esetén + 2 hónap szolgáltatási időt adunk minden új ügyfelünknek.

További Híreink

2021 a megújulás éve

Minden magyar vállalkozás – így az Üzlet-Infó – számára is nehéz éven vagyunk túl, de szerencsére a vírushelyzet okozta gazdasági nehézségek nem tudták megtörni a lendületünket. Új és jelentősen bővített szolgáltatási csomagokkal, valamint az online felületünk teljes megújításával készül

Tovább

EKR előadás

A COVID-19 járvány okozta bizonytalan gazdasági helyzetben felértékelődnek a stabil, fizetőképes megrendelők. A hazai KKV-k számára ilyen megrendelők lehetnek az önkormányzatok is. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink felkészültek legyenek és képesek legyenek sikeresen pályázni az önkormányzati munkák

Tovább

Túl a 14000 beszerzési igényen

Újabb mérföldkőhöz értünk! A rendszerünkben regisztrált beszerzési igények száma elérte a 14000-et, a szerzési oldalról aktív partnereink száma meghaladta a 3300 és közel 400 vállalkozás veszi igénybe a szolgáltatásunkat.

Tovább

Egy kis májusi statisztika

Készítettünk egy rövid, szigorúan a számokra támaszkodó összesítést a 2020. májusában regisztrált beszerzési igények kapcsán. Arra voltunk kíváncsiak, hogy mennyi üzlet valósul meg és milyen a keresletleadó partnereink elérhetősége, mennyire után-követhetők a beszerzések.

Tovább

Újdonságok és tervek 2020

Rövid összefoglaló a 2019-es évről és tájékoztatás a 2020-as évre tervezett változtatásokról, várható újdonságokról és fejlesztési elképzeléseinkről.

Tovább

Beszerzési hajrá és év végi akció

Az év végén megélénkül az alvállalkozók, következő évi beszállítok utáni kutatás, az információk begyűjtése. Annak érdekében, hogy minél több haza KKV számára legyenek elérhetőek ezek az igények decemberben jelentős KEDVEZMÉNYT adunk a szolgáltatásunk árából.

Tovább

Növekvő keresletszám, még több üzletkötés

A második és harmadik negyedév során tovább nőtt mind az Üzlet-Infó rendszerében beszerzési igényt megjelenítők száma mind pedig a megjelenő ajánlatkérések és beszerzési igények száma is. Ez a tendencia pedig erősen kihat a megvalósuló sikeres üzletek mennyiségére is.

Tovább

Jó lehetőség a hazai KKV-k részére

Egy formálódó együttműködés keretében szeretnénk felhívni a figyelmet az Osztrák Gazdasági Kamara szervezésében megvalósuló rendezvényre, mely kiváló üzleti és kapcsolatépítési lehetőséget jelenthet a hazai KKV szektor tagjainak.

Tovább

Együttműködés a Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamarával

Célunk egy hosszú távú üzleti kapcsolat kialakítása, mely hozzásegítheti ügyfeleinket meghatározó francia cégek ajánlatkéréseihez és segítséget nyújt a francia piacra jutásban, kapcsolatfeltételben a Magyarországon jelen lévő francia vállalkozásokkal.

Tovább

Partneri együttműködés a Generali Biztosítóval

Együttműködési megállapodás jött létre az Üzlet-Infó és a Generali Biztosító Zrt. között, aminek köszönhetően szerződött partnereink mind a vállalti- , mind pedig lakossági biztosítási termékek tekintetében jelentős kedvezményeket tudnak igénybe venni.

Tovább

Növekedésben az Üzlet-Infó

2019-ben is növekszik az üzleti információs rendszerünkben megjelenő keresletek száma és ezzel párhuzamosan a ügyfeleink között megvalósuló üzletkötések is emelkedő tendenciát mutatnak.

Tovább

Fejlesztés az Önök biztonsága érdekében

Az Üzlet-Infó a rendszerében megjelenő ajánlatkérők céghátterét a Cégjelző Kft. céginformációs szolgáltatásával ellenőrzi.

Tovább

Regionális képviselet Miskolcon

A partnercégeinktől érkező igények még jobb kiszolgálása érdekében 2019. január 18-tól megkezdte működését az Üzlet-Infó új regionális képviselete Miskolcon.

Tovább

Új, pályázatokkal kapcsolatos szolgáltatás az Üzlet-Infónál

A kis- és középvállalkozások működését segítő szerződött partnereink számára ingyenes szolgáltatással bővítettük a szolgáltatásunkat a Napitender.hu Kft.-vel történt megállapodásnak köszönhetően.

Tovább

Sikeres ISO 9001:2015 rendszertanúsítás

Több hónapos alapos felkészülés után a mai napon sikeres tanúsítási eljáráson vagyunk túl. Cégünk sikeresen vezette be és alkalmazza az ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert.

Tovább

Újdonságok és tervek 2018

Rövid összefoglaló a 2017-es évről és tájékoztatás a 2018-as évre tervezett változtatásokról, várható újdonságokról és fejlesztési elképzeléseinkről.

Tovább

Kiemelt keresleteink, 49. hét

Válogatás a 2017. november 27. és 2017. november 3. között, partnereinktől érkezett nagyobb volumenű friss, nyitott megkeresésekből.

Tovább

Kiemelt keresleteink

Válogatás a 2017. november 6. és 2017. november 10. között, partnereinktől érkezett nagyobb volumenű friss, nyitott megkeresésekből.

Tovább

Legfrissebb keresleteink

Válogatás a 2017. október 30. és 2017. november 3. között partnereinktől érkezett nagyobb volumenű friss, nyitott megkeresésekből.

Tovább

Szeráf Pannóni együttműködés

Az Üzlet-Infó fontosnak tartja, hogy csak ellenőrzött üzleti információkat továbbítson partnerei felé. Ezt az ellenőrzési feladatot látja el mostantól a Szeráf Pannónia Kft.

Tovább

Megújult az Üzlet-Infó

Teljesen megújult az Üzlet-Infó arculata. Ez azonban nem csak a megjelenés változását jelenti, hanem fontos tartalmi és szolgáltatási újdonságokat és fejlesztéseket is.

Tovább

Együttműködés az Iparkamarával

2016 augusztus 10-én a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és az Üzlet-Infó között együttműködési megállapodás született ezzel is erősítve jelenlétünket a régióban.

Tovább