Profil

Működés

Az Üzlet-Infó egy 2008 óta működő, beszerzési igényekre épülő üzleti információs szolgáltatás. Célunk, hogy tevékenységünkkel segítsük partnereinket a bevételeik növelésében és a költségeik csökkentésben. Jelenleg több mint 3500 tagot számláló kapcsolati körrel dolgozunk együtt. Ebbe a körbe hazai és külföldi KKV-k, néhány nagyvállalat, illetve önkormányzatok tartoznak bele.

Hogy dolgozik az Üzlet-Infó?

13 éves működésünk során közvetlen kapcsolatokat alakítottunk ki hazai vállalkozásokkal, önkormányzatokkal és egyéb szervezetekkel, a magyarországi kapcsolati kört egy egyre inkább gyarapodó külföldi partnerkör egészíti ki és így a teljes partnerkörünkbe már több mint 3500 szervezet tartozik bele.

Ezek a partnereink folyamatosan jelzik felénk, a konkrét beszerzési igényeiket. Ezáltal tudunk róla, hogy mikor melyik partnerünk keres valamilyen beszállítót, alvállalkozót vagy éppen mikor szeretne valamilyen szolgáltatást igénybe venni.
A beérkezett beszerzési igényeket mindig gondosan ellenőrizzük, amennyiben szükséges tovább pontosítjuk. A feldolgozott információkat szűrten – tevékenységi körnek megfelelően – azonnal továbbítjuk a szerződött ügyfeleink felé, akik ezekre közvetlenül tudnak ajánlatot tenni.
Fontos, hogy minden esetben lehetővé tesszük a közvetlen kapcsolatfelvétel lehetőségét az ajánlatkérővel, így biztosítva az átláthatóságot és a hatékonyságot.
A közvetlen kapcsolatfélévtéli lehetőség mellett természetesen mi is folyamatosan kapcsolatban vagyunk mind az ajánlatkérővel, mind pedig az ajánlattevővel és segítjük a közös munkát.

A célunk tehát kettős: egy részről segíteni a hozzánk forduló cégeke/szervezeteket a megfelelő beszállító/szolgáltató megtalálásában, másrészről pedig munkalehetőségekhez, megrendelési lehetőségekhez juttatni a szolgáltatásukat igénybe vevő ügyfeleinket. 

Hogyan tudok ajánlatot tenni az Üzlet-Infóhoz beérkező beszerzési igényekre?

A hozzánk beérkező ajánlatkérésekre kizárólag azon cégek tudnak ajánlatot tenni, akik megrendelik az erre vonatkozó szolgáltatásaink valamelyikét, röviden azok akik szerződést kötnek velünk.

A velünk kötött szerződés teszi lehetővé, hogy hozzáférjenek a beszerzési igényekhez, ebben a szerződésben vállaljuk, hogy biztosítjuk a közvetlen kapcsolatfelvételt a ajánlatkérő partnereinkkel.

Jelenleg három különböző szolgáltatási csomagunk van:

 1. Üzlet-Infó „Alap”
 2. Üzlet-Infó „Standard”
 3. Üzlet-Infó „Extra”

A szolgáltatási csomagok határozott időtartamra – 6 vagy 12 hónap – rendelhetők meg.

Nézzük, hogy mi is tartozik pontosan ezen szolgáltatási csomagokba!

1. Üzlet-Infó „Alap”

Ez egy sikerdíjas jellegű hibrid konstrukció. Hibrid konstrukció azért, mert ennél a variációnál a megnyert munkák után 2%-5% sikerdíjjal dolgozunk és a sikerdíj mellett van az adott szerződési időszakra vonatkozóan egy szolgáltatás-üzemeltetési díjunk is. Az üzemeltetési díj minden esetben a szolgáltatás megrendelésekor fizetendő, míg a jutalék kizárólag akkor, ha a munka / megrendelés már kifizetésére került. A jutalék mértékéről a megadott intervallumon belül minden esetben egyedileg tudunk megállapodni.

A szolgáltatás további tartalmi elemei:

 • minden az adott ügyfél tevékenységi körébe tartozó beszerzési igény automatikus kijuttatása elektronikus úton. Ez az értesítés tartalmazza a megkeresés minden fontos paraméterét (rövid leírás, elérhetőségek, ajánlattételi határidő, kapcsolódó dokumentumok letöltési linkje)
 • közvetlen kapcsolatfelvételi lehetőség biztosítása az egyes beszerzési igénykehez tartozó ajánlatkérő cégekkel, szervezetekkel
 • minden ügyfelünknek biztosítunk egy személyes kapcsolattartót, akinek kiemelt feladata, hogy segítsen az értékesítés és a beszerzés területén is
 • saját hozzáférés biztosítása a védett online felületünkhöz, ahol elérhetők a partnereink adatai és a rendszerünkben található minden beszerzési és értékesítési információk
 • lehetőség van beszerzési oldalról is használni a szolgáltatás, úgy hogy regisztrálják saját ajánlatkéréseiket és fogadják a többi ügyfelünk árajánlatát
 • pályázatfigyeléssel foglalkozó kiemelt partnerünk segítségével értesítést küldünk az elérhető pályázati lehetőségekről és egy alkalommal ingyenes (tisztán sikerdíjas) pályázatírási lehetőséget biztosítunk

A szolgáltatási csomag árai:
Üzlet-infó "Alap" 6 hónap időtartamra - 90.000 Ft + Áfa
Üzlet-infó "Alap" 12 hónap időtartamra - 150.000 Ft + Áfa 105.000 Ft + Áfa

FONTOS! A szolgálást-üzemeltetési díjunkra a 12 hónapos szerződések esetében pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

MEGRENDELEM A SZOLGÁLTATÁST


Üzlet-Infó „Standard”

Ez a forma egy tisztán átalánydíjas konstrukció. A szolgáltatás-üzemeltetési díjon felül további járulékos költségek / jutalékfizetési kötelezettségek ennél a verziónál már nincsenek.

A szolgáltatási csomag tartalmaz minden olyan elemet, amely része az Üzlet-Infó "Alap" csomagnak. Ezt a variációt első sorban azoknak ajánljuk, akik érdeklődnek az önkormányzati vagy nagyvállalati megrendelések iránt, de még nincs tapasztalatuk ezen a téren. 
Ebben a csomagban kiegészítő szolgáltatásként vállaljuk, hogy közreműködő tanácsadót biztosítunk, aki segítséget nyújt a tartalmilag és formailag megfelelő ajánlatok elkészítésébe és benyújtásában, valamint a nagyvállalatok körében népszerű tendereztető rendszerek (Fluenta Sourcing, Ariba Sourcing) használatában. A csomag ára 10 db ajánlat elkészítésében való közreműködést tartalmaz.

A szolgáltatási csomag árai:
Üzlet-infó "Standard" 6 hónap időtartamra - 190.000 Ft + Áfa
Üzlet-infó "Standard" 12 hónap időtartamra - 330.000 Ft + Áfa 230.000 Ft + Áfa

FONTOS! A szolgálást-üzemeltetési díjunkra a 12 hónapos szerződések esetében pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

MEGRENDELEM A SZOLGÁLTATÁST


Üzlet-Infó „Extra”

Ez a szerződési formai is tisztán fix díjas konstrukció, sok hozzáadott értéket tartalmazó "Extra" lehetőségekkel. Tartalmazza az Üzlet-Infó „Standard” minden elemét de 10 db helyett 15 db ajánlat elkészítésében való szakértői közreműködést tartalmaz, továbbá bele tartozik még 3 órás, beszerzésekkel kapcsolatos jogi konzultációs lehetőséget is ügyvédi gyakorlattal és felelős akkreditált közbeszerzési szakértői regisztrációval rendelkező partnerünkkel.

A szolgáltatási csomag árai:
Üzlet-infó "Extra" 6 hónap időtartamra - 270.000 Ft + Áfa
Üzlet-infó "Extra" 12 hónap időtartamra - 450.000 Ft + Áfa 315.000 Ft + Áfa

FONTOS! A szolgálást-üzemeltetési díjunkra a 12 hónapos szerződések esetében pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! 

MEGRENDELEM A SZOLGÁLTATÁST


Mindegyik csomag esetében kialakítottunk 3 hirdetési módszert, amelyet minden partnerünk igénybe vehet díjmentesen: 

 • Kiemelt ajánlat: rövid tömör formában van lehetőség a tevékenységüket megjeleníteni az Üzlet-Infó felületén, vagy valamilyen akciójukra, kedvezményre, termékre felhívni a többi partnerünk figyelmét, 
 • "Beszerzési ötletadó" nevű hírlevelünk: részletesebb leírással lehet egy kör e-mailben felhívni a partnereink figyelmét a szóban forgó tevékenységre, 
 • Banner-es megjelenítés a weboldalunkon. Ez a weboldalunkon egy sáv, gyakorlatilag egy kép.


A szolgáltatási csomagok megrendelhetők e-mail-en!

MEGRENDELEM A SZOLGÁLTATÁST