Profil

KÖZBESZERZÉSEK

Segítséget nyújtunk bármilyen közbeszerzési kérdésben.  A kiírásra kerülő közbeszerzésekről napi szinten tájékoztatjuk szerződött ügyfeleinket az weboldalunk jelszóval védett belső felületén, valamint hírlevélben is. A kérdés felmerülhet mind az ajánlattevői, mind pedig ajánlatkérői oldalon. Az ajánlattevői képviselet során INGYENESEN elvégezzük cég az adott eljárásra vonatkozó előminősítését majd alkalmasság esetén a jogszabályoknak megfelelően elkészítjük ajánlatát, illetve elvégezzük az elektronikus közbeszerzési rendszerben felmerülő adminisztratív feladatokat. 

A közbeszerzési ajánlatok megírásában partnerünk  a Victoria Consulting Bt. képviseletében Dr. Szilva Gábor, felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó (FAKSZ), aki több mint tíz éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a közbeszerzésekkel kapcsolatosan!

Miért érdemes közbeszerzésen indulni?

Közbeszerzések esetében sokan csak legyintenek, mondván ez már amúgy is le van "zsírozva", minek adjunk mi is ajánlatot. Ezzel szemben a valóság, hogy - főként a kisebb önkormányzatoknál: 

  • A meghirdetésre kerülő közbeszerzési eljárások nagy része nyílt eljárás, ahol tényleges versenyhelyzet alakul ki.
  • A közbeszerzési eljárások az elektronikus közbeszerzési rendszerben (EKR) kerülnek lefolytatásra, amely mindenki számára nyilvánosan elérhető és kereshető, továbbá az EKR-ben rögzített adatok nem manipulálhatók.  
  • A közbeszerzési eljáráson való nyertesség esetén stabil megbízásokhoz, munkákhoz juthat, amelyek akár egy vagy több éves periódusra megélhetést biztosíthatnak vállalkozása számára.
  • A közbeszerzési szerződés keretében elvégzett munka a továbbiakban referenciaként is felhasználható.
  • A gazdasági válsággal sújtott időszakban kiemelten fontos, hogy az állami vagy önkormányzati megrendelő biztosan kifizeti az elvégzett munka ellenértékét 

  Miben tudunk segíteni?

  • partnerünk segítségével szakszerűen, a jogszabályi előírásoknak megfelelően elkészítjük az ajánlatát
  • az elektronikus közbeszerzési rendszerben elvégzünkk minden adminisztrációt
  • közbeszerzési és jogi szempontból átnézzük a szakmai anyagait, és ha szükséges, jelzzük a hibákat
  • ha nem ért egyet a döntéssel a közbeszerzési eljárás végén, akkor jogorvoslati eljárásban is biztosítjuk a képviseletet

Mennyibe kerül ez a szolgáltatás?

A szolgáltatás díj több tényezőtől is függ. Ilyen például az adott közbeszerzési eljárás fajtája, vagy az, hogy egy vagy több részből áll-e a kiírás és ezek közül hány részre kíván ajánlatot adni. Általánosságban elmondhajuk, hogy a szolgáltaásunk ára nettó 130.000 Ft-tól indul és az eljárás bonyolultságától függően, egyedi megállapodás szerint változik.

A szolgáltatás további részleteivel kapcsolatban kérjen információt győri központi irodánktól!

 

Üzlet-Infó
9024 Győr, Kálvária út 55. II/4.
96 / 524-797
iroda@uzlet-info.hu