Profil

Minőségpolitika

Az Üzlet-Infó.hu B2B Kft.  felépített egy olyan jól működő, egyedülálló szolgáltatást, mely tényleges hasznot hozó információkhoz juttatja ügyfeleinket. Rendszerünk működésében egyaránt építünk a legmodernebb információtovábbító technológiákra és a hagyományos, évszázadok óta működő személyes kapcsolatokra, kapcsolattartásra. Megalapozott tudással rendelkezünk, ahhoz, hogy egy olyan hatékony és ütőképes eszközt adjunk ügyfeleink kezébe, mellyel tényleges haszonra tehetnek szert és lépéselőnybe kerülnek vetélytársaikkal szemben.

Az Üzlet-Infó.hu B2B Kft.  információ közvetítési tevékenységünk során célunk:

  • Szolgáltatásunk segítségével ügyfeleink jelentősen növelni tudják árbevételüket.
  • Hatékony segítséget tudjunk nyújtani a beszerzések optimalizálásában, ezzel is csökkentve ügyfeleink költségeit.
  • Olyan partnereket vonjunk be munkákba, melyek minimálisra csökkentik az üzletkötések kockázatát, a körbetartozások kialakulását.
  • Információ közvetítésünkre támaszkodva új piaci lehetőségek és területek felkutatása és kialakítása

Beszállítóinkkal, Alvállalkozóinkkal jó partneri kapcsolatra törekszünk, igyekszünk szállítói kapcsolatainkat erősíteni, illetve szállítóink közül kiemelten keressük azokat, akik azonosulnak Társaságunk által megfogalmazott célokkal.

A Megrendelők elvárásait, érdekeit, rövid és hosszú távú igényeit mindenkor elsődlegesnek tartjuk, megbízható, pontos, gyors és korrekt szolgáltatásainkkal  kívánunk hozzájárulni üzleti és gazdasági eredményeikhez.

Üzlet-Infó.hu B2B Kft.  folyamatosan figyelemmel kíséri az

Információ közvetítési

tevékenységgel kapcsolatos szakmai előírásokat és elvárásokat, a megbízói igények változását annak érdekében, hogy szolgáltatásának színvonala, a megrendelőink elégedettsége és a Társaság eredményessége folyamatosan növekedjék. A működés során a Kft. törekszik a tevékenységgel kapcsolatos jogszabályi és egyéb követelmények azonosítására és az azokban meghatározottaknak való megfelelőségre.

Az Üzlet-Infó.hu B2B Kft.  minőségirányítási rendszerének folyamatos működtetésével, a rendszeres kockázatelemzéssel  és helyesbítő tevékenységgel törekszik a megbízók elvárásainak egyre jobban megfelelni és a minőségirányítási rendszert folyamatosan tökéletesíteni.

Fontos feladatunknak tekintjük a szükséges erőforrások biztosítását  humán, tárgyi és pénzügyi vonatkozásban. Ennek érdekében tervszerű képzéseket, oktatásokat szervezünk dolgozóink számára, kialakítjuk és fenntartjuk a minőségi munkavégzést. Erőforrásainkat, infrastrukturális hátterünket folyamatosan fejlesztjük.

Elvárjuk, hogy minden alkalmazott személyes tudásával és felelősségével járuljon hozzá a Üzlet-Infó.hu B2B Kft.  sikeréhez.

Győr, 2020. február 05.

Némethné Döme Eszter
ügyvezető