Profil

Tevékenységünk

Feladtunk, hogy szolgáltatásunkkal az Ön eladásait számottevően megnöveljük, és lehetőséget biztosítsunk arra is, hogy a beszerzések területén is jelentős költségmegtakarítást érjen el. Egyszóval még több haszon keletkezzen az Ön cégénél.

Hogy ezt hogyan érjük el?

Értékesítés elősegítése:

  • Cégünk közvetlen, személyes kapcsolatban áll beruházókkal, generálkivitelezőkkel és olyan vállalkozásokkal melyek munkájukhoz folyamatosan igénylik a beszállítók és alvállalkozók segítségét a gazdaság minden területéről. Kapcsolatban állunk önkormányzatokkal és más állami- illetve költségvetési szervezetekkel, akik szintén igénybe veszik segítségünket beszerzéseik intézésében. Ezektől a gazdasági életet leginkább mozgató vállalatoktól és szervezetektől közvetlenül jutunk hozzá vásárlási információkhoz, ezeket az információkat szűrten és közvetlenül juttatjuk el azokhoz a kis- és középvállalkozásokhoz, aki a leginkább profitálni tudnak belőle.

Beszerzések optimalizálása:

  • Vállaljuk és garantáljuk, hogy bármilyen termékre vagy szolgáltatásra van szüksége, arra a megadott határidőn belül tényleges ajánlattevőt biztosítunk.
  • A beszerzések vagy alvállalkozók kiválasztásának terheinek jelentős részét vállaljuk át Öntől azáltal, hogy kollégáink az Ön által megadott paraméterek alapján felkutatják a legalkalmasabb ajánlattevőt.

Biztonság:

  • A begyűjtött információkat minden esetben személyes ellenőrizzük, és pontosítjuk le. Rendszerünkben csak olyan információ kerülhet, melyet a megjelenés előtt nem több mint 30 perce személyesen ellenőriztünk.
  • Ügyfeleinknek lehetőségük van olyan vállalatbiztonsággal foglalkozó szakértők segítségét kérni, akik ellenőrizni tudják a leendő üzletfél múltját, fizetőképességét.

Kapcsolattartás:

  • Jelszóval védett belépést biztosítunk ügyfeleink részére, hogy közvetlenül tudjanak a legfontosabb információkhoz hozzájutni.
  • Minden ügyfelünknek garantáljuk, hogy személyes tud kapcsolatba lépni a megrendelőkkel.
  • Ügyfeleinket felkészült és motivált szakembergárda segíti mind az értékesítés mind a beszerzések területén, hogy az üzleti információk hasznos információkká alakuljanak.

Garanciavállalás:

  • Szolgáltatásunk díjára a szerződési feltételekben meghatározott módon teljes körű pénz-visszafizetési garanciát vállalunk.