Profil

Beszerzési hajrá és év végi akció

2019.11.29.

Az december mindig nagyon pörgős hónapja az évnek az Üzlet-Infónál. A közepes- és nagyobb cégek, vállalkozások sorban jelzik és regisztrálják rendszerünkbe a következő évre vonatkozóan a beszállítókra, kivitelezőkre és alvállalkozóra vonatkozó igényeiket. Erre építve 2019-ben is meghirdetjük az év végi AKCIÓNKAT! Jelentős kedvezményt biztosítunk a szolgáltatásunkat december folyamán megrendelő vállalkozások részére!

Megkezdődött a cégek felkészülése a következő üzleti évre. Ilyenkor mindig megélénkül a rendszerünkbe regisztrált új beszerzési igények száma. Az elmúlt héten napi szinten átlagosan 15-20 új többnyire hosszú távra vonatkozó ajánlatkérés vagy valamilyen beszállítóra, kivitelezőre és alvállalkozóra vonatkozó konkrét megkeresés futott be hozzánk az partnerkörünkből.

Az ilyenkor jellemző főként gépipari igények mellett szép számmal futottak be más területekről is megkeresések és igények. A teljesség igénye nélkül ezekből szeretnénk kiemelni néhány megkeresést:

  • Külföldi partnerünk közepes nagyságú hegesztett acélszerkezeti elemek beszállítóját keresi a rendszerünkön keresztül. A gyártandó szerkezetek 1 tonna és 6 tonna között nagyságúak és éves szinten 40-50 gyártására várható megrendelés.
  • 2020-ban heti 27.000 példányban megjelenő újság nyomdai kivitelezésére keres belföldi megbízónk szabad kapacitással rendelkező nyomdát.
  • Önkormányzati partnerünk keres határozatlan idejű szerződéssel olyan fotós és videós vállalkozást, aki a különböző események, városi ünnepségek dokumentálását el tudja végezni.
  • Fúrógépek gyártásával foglalkozó külföldi partnerünk keres beszállítót a következő évere öntöttvas alkatrészekre és ezen öntvények utólagos készre munkálására (forgácsolás)
  • Vendéglátással, idegenforgalommal foglalkozó partnerünk a jövő évi marketingtevékenységének támogatásra keres olyan ügynökséget, aki TV-s, online és nyomtatásban megjelenő felületeken tartalommegjelenítést tud biztosítani
  • Nagyvállalati partnerünk irodatechnikával kapcsolatos eszközparkjának cseréjéhez keres beszállítót több tíz darab lamináló gépre, spirálozóra és iratmegsemmísítőre.
  • Komplett mezőgazdasági technológiák telepítésével foglalkozó kiemelt partnerünk keres 2020-as munkáihoz lakatosszerkezet gyártásával, valamint villanyszereléssel foglalkozó vállalkozásokat.
  • Magyarországon a napelemes rendszerek telepítésében jelentős piaci részesedéssel rendelkező partnerünk villamos tervezőket, érintésvédelemmel foglalkozó vállalkozásokat és műszaki ellenőrt keres az általa telepített rendszerek megvalósításához.

És a sort szinte a végtelenségig lehetne folytatni.

A szolgáltatásunk segítségével a haza KKV-k a fentiekhez hasonló, szűrt és ellenőrzött beszerzési igényekhez tudnak hozzájutni úgy, hogy minden esetben biztosított a kapcsolatfelvétel az ajánlatkérővel és részünkről is biztosított egy olyan kapcsolattartó, aki tudja segíteni a közös munkát.

A korábbi évek "hagyományához" híven idén is jelentős kedvezményt biztosítunk a szolgáltatásunkat decemberben megrendelő cégek és vállalkozások részére. 

Az év végi akciónk részleteit az alábbi linkre kattintva érheti el:

ÜZLET-INFÓ ÉV VÉGI AKCIÓ INFORMÁCIÓK

Amennyiben kérdése van kérem keresse győri központi irodánkat az alábbi elérhetőségeken:

iroda@uzlet-info.hu
+36 96 524-797

További Híreink

2021 a megújulás éve

Minden magyar vállalkozás – így az Üzlet-Infó – számára is nehéz éven vagyunk túl, de szerencsére a vírushelyzet okozta gazdasági nehézségek nem tudták megtörni a lendületünket. Új és jelentősen bővített szolgáltatási csomagokkal, valamint az online felületünk teljes megújításával készül

Tovább

EKR előadás

A COVID-19 járvány okozta bizonytalan gazdasági helyzetben felértékelődnek a stabil, fizetőképes megrendelők. A hazai KKV-k számára ilyen megrendelők lehetnek az önkormányzatok is. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink felkészültek legyenek és képesek legyenek sikeresen pályázni az önkormányzati munkák

Tovább

Túl a 14000 beszerzési igényen

Újabb mérföldkőhöz értünk! A rendszerünkben regisztrált beszerzési igények száma elérte a 14000-et, a szerzési oldalról aktív partnereink száma meghaladta a 3300 és közel 400 vállalkozás veszi igénybe a szolgáltatásunkat.

Tovább

Egy kis májusi statisztika

Készítettünk egy rövid, szigorúan a számokra támaszkodó összesítést a 2020. májusában regisztrált beszerzési igények kapcsán. Arra voltunk kíváncsiak, hogy mennyi üzlet valósul meg és milyen a keresletleadó partnereink elérhetősége, mennyire után-követhetők a beszerzések.

Tovább

Az élet nem állhat meg

A járvány okozta gazdasági helyzet ellenére is aktívak az Üzlet-Infó partnerei. Az elmúlt hónapban több mint 250 regisztrált beszerzési igény mellett számos megvalósult üzlet és megrendelés is létrejött ügyfeleink között.

Tovább

Újdonságok és tervek 2020

Rövid összefoglaló a 2019-es évről és tájékoztatás a 2020-as évre tervezett változtatásokról, várható újdonságokról és fejlesztési elképzeléseinkről.

Tovább

Növekvő keresletszám, még több üzletkötés

A második és harmadik negyedév során tovább nőtt mind az Üzlet-Infó rendszerében beszerzési igényt megjelenítők száma mind pedig a megjelenő ajánlatkérések és beszerzési igények száma is. Ez a tendencia pedig erősen kihat a megvalósuló sikeres üzletek mennyiségére is.

Tovább

Jó lehetőség a hazai KKV-k részére

Egy formálódó együttműködés keretében szeretnénk felhívni a figyelmet az Osztrák Gazdasági Kamara szervezésében megvalósuló rendezvényre, mely kiváló üzleti és kapcsolatépítési lehetőséget jelenthet a hazai KKV szektor tagjainak.

Tovább

Együttműködés a Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamarával

Célunk egy hosszú távú üzleti kapcsolat kialakítása, mely hozzásegítheti ügyfeleinket meghatározó francia cégek ajánlatkéréseihez és segítséget nyújt a francia piacra jutásban, kapcsolatfeltételben a Magyarországon jelen lévő francia vállalkozásokkal.

Tovább

Partneri együttműködés a Generali Biztosítóval

Együttműködési megállapodás jött létre az Üzlet-Infó és a Generali Biztosító Zrt. között, aminek köszönhetően szerződött partnereink mind a vállalti- , mind pedig lakossági biztosítási termékek tekintetében jelentős kedvezményeket tudnak igénybe venni.

Tovább

Növekedésben az Üzlet-Infó

2019-ben is növekszik az üzleti információs rendszerünkben megjelenő keresletek száma és ezzel párhuzamosan a ügyfeleink között megvalósuló üzletkötések is emelkedő tendenciát mutatnak.

Tovább

Fejlesztés az Önök biztonsága érdekében

Az Üzlet-Infó a rendszerében megjelenő ajánlatkérők céghátterét a Cégjelző Kft. céginformációs szolgáltatásával ellenőrzi.

Tovább

Regionális képviselet Miskolcon

A partnercégeinktől érkező igények még jobb kiszolgálása érdekében 2019. január 18-tól megkezdte működését az Üzlet-Infó új regionális képviselete Miskolcon.

Tovább

Új, pályázatokkal kapcsolatos szolgáltatás az Üzlet-Infónál

A kis- és középvállalkozások működését segítő szerződött partnereink számára ingyenes szolgáltatással bővítettük a szolgáltatásunkat a Napitender.hu Kft.-vel történt megállapodásnak köszönhetően.

Tovább

Sikeres ISO 9001:2015 rendszertanúsítás

Több hónapos alapos felkészülés után a mai napon sikeres tanúsítási eljáráson vagyunk túl. Cégünk sikeresen vezette be és alkalmazza az ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert.

Tovább

Újdonságok és tervek 2018

Rövid összefoglaló a 2017-es évről és tájékoztatás a 2018-as évre tervezett változtatásokról, várható újdonságokról és fejlesztési elképzeléseinkről.

Tovább

Kiemelt keresleteink, 49. hét

Válogatás a 2017. november 27. és 2017. november 3. között, partnereinktől érkezett nagyobb volumenű friss, nyitott megkeresésekből.

Tovább

Kiemelt keresleteink

Válogatás a 2017. november 6. és 2017. november 10. között, partnereinktől érkezett nagyobb volumenű friss, nyitott megkeresésekből.

Tovább

Legfrissebb keresleteink

Válogatás a 2017. október 30. és 2017. november 3. között partnereinktől érkezett nagyobb volumenű friss, nyitott megkeresésekből.

Tovább

Szeráf Pannóni együttműködés

Az Üzlet-Infó fontosnak tartja, hogy csak ellenőrzött üzleti információkat továbbítson partnerei felé. Ezt az ellenőrzési feladatot látja el mostantól a Szeráf Pannónia Kft.

Tovább

Megújult az Üzlet-Infó

Teljesen megújult az Üzlet-Infó arculata. Ez azonban nem csak a megjelenés változását jelenti, hanem fontos tartalmi és szolgáltatási újdonságokat és fejlesztéseket is.

Tovább

Együttműködés az Iparkamarával

2016 augusztus 10-én a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és az Üzlet-Infó között együttműködési megállapodás született ezzel is erősítve jelenlétünket a régióban.

Tovább