Profil

Kiemelt keresleteink, 49. hét

2017. december 4.

Mozgalmas hét van mögöttünk! Nem csak beszerzési oldalról voltak partnereink aktívak, hanem az értékesítés területén is szép sikereket könyvelhettek el. Partnereink között több megkezdett munka is lezárult, illetve több új projekt is elindult el.

Partnereink között több munka is lezárult, illetve több új projekt is elindult. Gyöngyösön befejezete a járdák felújítását (nettó 27 millió Ft értékben) a Sándoraszfalt Kft., a TwinNet Kft. leszállította az LMP álatl megrendelt informatikai eszközöket több, mint 3 millió Ft értékben. Pilisvörösváron partnerünk a NÓVIA Kft. kapta a megbízást a település forgalomtechnikai terveink felülvizsgálatára és a MÁV-HÉV Zrt. is partnerünket - az Intelligens Utak Kft-t - bízta meg ideiglenes forgalomtechnikai tervek elkészítésével egy 24 millió Ft-os, 3 éves időtartamú keretszerződéssel. Az elmúlt hét sikerei után nézzük, hogy milyen új megkeresések és ajánlatkérések érkeztek az Üzlet-Infó rendszerébe:

1. Acélszerkezetek
Sportpálya meglévő lelátójának felújítására keres partnerünk kivitelezőt. Feladat: acélszerkezet megerősítése, felújítása és az ülőkék cseréje.

2. Útépítés
Gáton végigfutó sétány felületének aszfaltozására keres partnerünk kivitelezőt a rendelkezésére álló dokumentációban megadott műszaki elvárások szerint. Rendelkezésre álló összeg: 17 milló Ft.

3. Számításechnika
Partnerünk nagykeresdelmei céget keres notebook SSD-k berszállítására. Az alábbi típusokra várják az ajánlatot: 
- Kingston A400 120 Gb és 240 Gb 
- Seagate Firecuda 1TB SSHD 2,5
Rendelési mennyiség: típusonként 50-100 db között

4. Élemiszeripari gépek
Külföldi partnerünk keres komplett burgonyafeldolgozó gépsor tervezésére és leszállítására alkalmas céget. Elvárt kapacitás: évi 10.000 tonna.

5. Tűzvédelem
Partnerünk a telephelyein található összesen több száz db tűzoltókészülék karbantartására, szükség szerinti javítására keres megfelelő vállalkozást.

6. Forgácsolás
Forgácsoló kapacitást keres külföldi megbízónk. Feladat: rajz alapján esztergált alkatrész gyártása rozsdamentes anyagból. Mennyiség: évi 5000 db.

7. Légtechnikia, sűrített levegős rendszerek
Üzemcsarnok sűrített levegős rendszerének és a rendszert kiszolgáló kompresszorház felújítására keres megfelelő kivitelezőt partnerünk. Helyszín: Budapest

8. Hegesztőberendezések felülviszgálata
Villamos ívhegesztő készülékek biztonságtechnikai felülvizsgálatára keres partnerünk céget. Várható mennyiség: kb. 300 készülék.

9. Ingatlanok
Élelmiszeripari célú felhasználásra keres partnerünk megfelelő telephelyet hosszú távú bérleti konstrukcióban Budapest területén.

10. Biztonságtechnikai kivitelezés
Kisvárosban már üzemelő térfigyelő rendszer bővítésére keres önkormányzati partnerünk kivitelező céget. Helyszín: Jász-Nagykun-Szolnok megye

Amennyiben a fenti megkeresések felkeltették az érdeklődését, központi irodánkban tud tájékozódni a együttműködés lehetőségeiről, feltételeiről.

További Híreink

2021 a megújulás éve

Minden magyar vállalkozás – így az Üzlet-Infó – számára is nehéz éven vagyunk túl, de szerencsére a vírushelyzet okozta gazdasági nehézségek nem tudták megtörni a lendületünket. Új és jelentősen bővített szolgáltatási csomagokkal, valamint az online felületünk teljes megújításával készül

Tovább

EKR előadás

A COVID-19 járvány okozta bizonytalan gazdasági helyzetben felértékelődnek a stabil, fizetőképes megrendelők. A hazai KKV-k számára ilyen megrendelők lehetnek az önkormányzatok is. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink felkészültek legyenek és képesek legyenek sikeresen pályázni az önkormányzati munkák

Tovább

Túl a 14000 beszerzési igényen

Újabb mérföldkőhöz értünk! A rendszerünkben regisztrált beszerzési igények száma elérte a 14000-et, a szerzési oldalról aktív partnereink száma meghaladta a 3300 és közel 400 vállalkozás veszi igénybe a szolgáltatásunkat.

Tovább

Egy kis májusi statisztika

Készítettünk egy rövid, szigorúan a számokra támaszkodó összesítést a 2020. májusában regisztrált beszerzési igények kapcsán. Arra voltunk kíváncsiak, hogy mennyi üzlet valósul meg és milyen a keresletleadó partnereink elérhetősége, mennyire után-követhetők a beszerzések.

Tovább

Az élet nem állhat meg

A járvány okozta gazdasági helyzet ellenére is aktívak az Üzlet-Infó partnerei. Az elmúlt hónapban több mint 250 regisztrált beszerzési igény mellett számos megvalósult üzlet és megrendelés is létrejött ügyfeleink között.

Tovább

Újdonságok és tervek 2020

Rövid összefoglaló a 2019-es évről és tájékoztatás a 2020-as évre tervezett változtatásokról, várható újdonságokról és fejlesztési elképzeléseinkről.

Tovább

Beszerzési hajrá és év végi akció

Az év végén megélénkül az alvállalkozók, következő évi beszállítok utáni kutatás, az információk begyűjtése. Annak érdekében, hogy minél több haza KKV számára legyenek elérhetőek ezek az igények decemberben jelentős KEDVEZMÉNYT adunk a szolgáltatásunk árából.

Tovább

Növekvő keresletszám, még több üzletkötés

A második és harmadik negyedév során tovább nőtt mind az Üzlet-Infó rendszerében beszerzési igényt megjelenítők száma mind pedig a megjelenő ajánlatkérések és beszerzési igények száma is. Ez a tendencia pedig erősen kihat a megvalósuló sikeres üzletek mennyiségére is.

Tovább

Jó lehetőség a hazai KKV-k részére

Egy formálódó együttműködés keretében szeretnénk felhívni a figyelmet az Osztrák Gazdasági Kamara szervezésében megvalósuló rendezvényre, mely kiváló üzleti és kapcsolatépítési lehetőséget jelenthet a hazai KKV szektor tagjainak.

Tovább

Együttműködés a Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamarával

Célunk egy hosszú távú üzleti kapcsolat kialakítása, mely hozzásegítheti ügyfeleinket meghatározó francia cégek ajánlatkéréseihez és segítséget nyújt a francia piacra jutásban, kapcsolatfeltételben a Magyarországon jelen lévő francia vállalkozásokkal.

Tovább

Partneri együttműködés a Generali Biztosítóval

Együttműködési megállapodás jött létre az Üzlet-Infó és a Generali Biztosító Zrt. között, aminek köszönhetően szerződött partnereink mind a vállalti- , mind pedig lakossági biztosítási termékek tekintetében jelentős kedvezményeket tudnak igénybe venni.

Tovább

Növekedésben az Üzlet-Infó

2019-ben is növekszik az üzleti információs rendszerünkben megjelenő keresletek száma és ezzel párhuzamosan a ügyfeleink között megvalósuló üzletkötések is emelkedő tendenciát mutatnak.

Tovább

Fejlesztés az Önök biztonsága érdekében

Az Üzlet-Infó a rendszerében megjelenő ajánlatkérők céghátterét a Cégjelző Kft. céginformációs szolgáltatásával ellenőrzi.

Tovább

Regionális képviselet Miskolcon

A partnercégeinktől érkező igények még jobb kiszolgálása érdekében 2019. január 18-tól megkezdte működését az Üzlet-Infó új regionális képviselete Miskolcon.

Tovább

Új, pályázatokkal kapcsolatos szolgáltatás az Üzlet-Infónál

A kis- és középvállalkozások működését segítő szerződött partnereink számára ingyenes szolgáltatással bővítettük a szolgáltatásunkat a Napitender.hu Kft.-vel történt megállapodásnak köszönhetően.

Tovább

Sikeres ISO 9001:2015 rendszertanúsítás

Több hónapos alapos felkészülés után a mai napon sikeres tanúsítási eljáráson vagyunk túl. Cégünk sikeresen vezette be és alkalmazza az ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert.

Tovább

Újdonságok és tervek 2018

Rövid összefoglaló a 2017-es évről és tájékoztatás a 2018-as évre tervezett változtatásokról, várható újdonságokról és fejlesztési elképzeléseinkről.

Tovább

Kiemelt keresleteink

Válogatás a 2017. november 6. és 2017. november 10. között, partnereinktől érkezett nagyobb volumenű friss, nyitott megkeresésekből.

Tovább

Legfrissebb keresleteink

Válogatás a 2017. október 30. és 2017. november 3. között partnereinktől érkezett nagyobb volumenű friss, nyitott megkeresésekből.

Tovább

Szeráf Pannóni együttműködés

Az Üzlet-Infó fontosnak tartja, hogy csak ellenőrzött üzleti információkat továbbítson partnerei felé. Ezt az ellenőrzési feladatot látja el mostantól a Szeráf Pannónia Kft.

Tovább

Megújult az Üzlet-Infó

Teljesen megújult az Üzlet-Infó arculata. Ez azonban nem csak a megjelenés változását jelenti, hanem fontos tartalmi és szolgáltatási újdonságokat és fejlesztéseket is.

Tovább

Együttműködés az Iparkamarával

2016 augusztus 10-én a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és az Üzlet-Infó között együttműködési megállapodás született ezzel is erősítve jelenlétünket a régióban.

Tovább